Maak kennis met ons team

Het Stichting bestuur en het team van mensen dat ons ondersteund met de dagelijkse werkzaamheden.

Ons team

Het bestuur van Stichting 06 bestaat uit een bescheiden team van bestuurders, professionals en adviseurs. Stichting 06 beheert en faciliteert de grootste broedplaats van Nederland de culturele vrijplaats Landbouwbelang te Maastricht.

Arjen Zuidgeest

Algemeen bestuurslid
In de stichting verantwoordelijk voor de vertegenwoordiging, PR, promotie en hij is een van programmeur van het muzikale programma van het Landbouwbelang.
Becky Lockwood

Ambassadeur
Becky is een jonge vrouw uit de UK en tevens ook bewoner van het LBB. Ze heeft veel contacten in de klimaatbeweging en internationale studenten scene.
Bernadette Huijbers

Waakhond
Onze waakhond is een kraakster van het eerste uur. Ze zorgt we trouw blijven aan onze herkomst en het niet commerciële karakter van de plek behouden blijft.
Harold van Ingen

Secretaris
Onze secretaris en organisator. Verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie en vertegenwoordiger naar de gemeente en provincie.
Jaap Draaisma

Adviseur
Jaap is onze externe adviseur op het gebied van stad- en gebiedsontwikkeling. Hij heeft jaren ervaring opgebouwd als directeur van Urban Resort Amsterdam.
Marice van Os

Penningmeester
Maurice is Van de Cijfers, oftewel verantwoordelijk voor de financiën van Stichting 06.
Reinder van Tijen

Ambassadeur
De beste ambassadeur die je kan wensen. Uitvinder en oprichter van Demotech. Ervaringsdeskundige en de vaderfiguur van de community.
Stefan Vontobel

Voorzitter
Stefan is voorzitter en bewaakt de programmering van de doorontwikkeling en de continuïteit van de vrijplaats.